Samen met Rein Sarink zijn wij team IJSerSTERK. Rein is sinds 2016 gecertificeerd Wim Hof instructeur en Adem Coach. Dat is ook het jaar waarin we onze krachten gebundeld hebben en onder de naam IJSerSTERK workshops zijn gaan geven.

IJSerSTERK biedt verschillende mogelijkheden om de Wim Hof Methode te ervaren en aan te leren. Een volledige Wim Hof Methode workshop, workshop Naar Buiten, workshop De Kracht van het Ademen en het Reset Retraite Weekend, waar rust, ontspanning en de methode in de natuur centraal staat.

Inmiddels zijn wij al heel wat jaren verder en hebben we veel mensen zien transformeren tijdens de methode. Van jong tot oud en met verschillende redenen om de methode eigen te maken. Chronische ziektes, opgeslagen trauma's, leren buiten zwemmen, het verbeteren van immuunsysteem en vele andere redenen. Je lichaam reseten, op aan zetten en weer te laten doen waarvoor het gemaakt is. Ons lichaam is zo sterk en heeft een fantastisch zelfhelend vermogen, maar door alle welzijn en luxe om ons heen raakt ons lichaam lui. If you don't use it you loose it, belangrijk om je lichaam af en toe uit te dagen en het weer in zijn kracht te zetten. Met de Wim Hof Methode gebruiken we verschillende peilers om ons lichaam weer te resetten, de tool van de ADEM, de MINDSET en de KOUDE TRAINING.

Wil je ervaren wat de methode voor jou kan doen? Kijk dan eens bij onze verschillende workshops. We zien je graag.

Ben je geïnteresseerd om de ADEM TRAINING EN/OF DE KOUDETRAINING als activiteit binnen je bedrijf te doen, dan hebben we ook meerdere mogelijkheden. Een workshop met de collega's welke eindigt in een ijsbad, een workshop waarin we dieper ingaan op de adem en hoe om te gaan met stressprikkels. Werken aan de gezondheid binnen je bedrijf. Er zijn ook verschillende mogelijkheden en wij kunnen dit helemaal op maat maken. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag mee.

 

Kijk voor meer informatie over IJSerSTERK op:

resethaarlemmermeer.nl/wim-hof-methode/

 

Rein Sarink 06-44048430 of Edith Blok 06-30005897
info@resethaarlemmermeer.nl of edith@eddance.nl