RESET RETRAITE WEEKEND

AAN ZEE - PAESSENS FRIESLAND

29 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2023

 

All Inclusive Reset Wim Hof en Adem Retraite Weekend in Friesland.

We weten allemaal dat de natuur ons oplaadt en het ons hoofd leeg maakt, regelmatig doen we een wandeling op het strand, door het bos of een blokje om in de wijk, maar wanneer nemen we echt de tijd om in de natuur te zijn om onszelf op te laden? Om de natuur zijn werk te laten doen?

Daarom organiseren wij (Rein en Edith) een weekend aan zee! We gaan naar het dorpje Paessens, dit dorp is gelegen aan zee en ligt in het prachtige landschap van Friesland.

De boerderij Zen aan Zee wordt omringd door natuur. Waar je ook kijkt, je hebt overal de meest waanzinnige, weidse uitzichten en zonsondergangen op z'n best. Binnen 450 meter sta je op de dijk aan Werelderfgoed de Waddenzee, midden in een waanzinnig natuurgebied waar je naast wandelen ook een heleboel vogels en/of zeehonden kunt spotten. Tevens is de locatie in de buurt van Nationaal Park Lauwersmeer met veel wandelroutes. Een plek waar er stilte is als je even stil bent en waar het donker is als de zon onder is, een ideale plek dus om je even helemaal op te laden.

De boerderij is omgebouwd is tot moderne groepslocatie, waar er ruimte is voor Yoga en Ademmeditatie en waar er ruimte is om naar buiten te gaan.

Dit weekend staat in het teken van alles mag en niets moet! In het programma worden verschillende workshops aangereikt, meditatie, mindfullnes, yin-nidra yoga, power yoga, ademtechnieken, Wim Hof Methode, Animal Flow, wandelen in de natuur en dippen/zwemmen in de zee. Waar jij aan mee wilt doen is aan jou, alles mag niets moet. Dit is helemaal jouw weekend, wij bieden je de tools om naar binnen te keren, bij en in jezelf te zijn , ontladen, opladen en misschien nieuwe inzichten te krijgen.

Doe je mee aan een van de workshops of kruip je liever in een hoek met een goed boek, boek je een ontspannende massage, maak je liever alleen een stevige wandeling door de omgeving of vind je het heerlijk om te kokkerellen en help je mee een diner op tafel te zetten. ’s Avonds kruipen we om het kampvuur voor goede en gezellige gesprekken. De locatie leent zich hier uitstekend voor, alles is aanwezig.

 

 


Wanneer? Vrijdag 29 september – zondag 01 oktober 2023

Waar? Accommodatie 'Boerderij Zen aan Zee' - Paesens, Friesland

Kosten? 575,- p.p. (all-inlcusive) obv twee personen op één kamer

Wat zit erbij in begrepen?

• 2 overnachtingen in een ruime kamer (zie verder specificatie onderaan)
• 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, tussendoortjes en drank inclusief
• Workshop Wim Hof Methode
• Yoga en meditatie lessen
• Adem sessies
• Animal Flow
• Rust, Ruimte en Natuur
• Praktische tips en tools die je meeneemt uit het weekend voor dagelijks gebruik

Wat zit er niet inbegrepen?
• Los te boeken massages 60 Euro

Toelichting kamers:
Er zijn twee persoonskamers allemaal met eigen luxe badkamer.

Aanmelden of meer informatie?
Rein Sarink – tel. 06-44048430 of Edith Blok 06-30005897

info@resethaarlemmermeer.nl of edith@eddance.nl