PRIVE YOGA EN ADEM SESSIES

Eén-op-één yoga sessies geven de mogelijkheid om de les helemaal op jou of jullie af te stemmen. Er is alle ruimte om te ontdekken, te vragen, te verdiepen. De sessies kunnen alleen gedaan worden of samen met je partner, vriend/vriendin, collega, kind. Van therapeutisch naar fun. Verschillende redenen om een privé sessie te boeken:

 

  • ONZEKERHEID - Wat als ik het niet kan? Iedereen super lenig is? Ik met mijn knie, heup, rug geblokkeerd wordt? Ik onrustig wordt op de mat? Voorbeelden van allerlei belemmerende gedachtes die je kunnen weerhouden om de mat op te stappen. Een groep kan overweldigend zijn, een eerste stap op de mat kan onzeker aanvoelen, de drempel naar de studio hoog.. misschien vindt je het dan fijn om eerst eens samen te ontdekken. Ik creëer een veilige ruimte waar we samen gaan ontdekken wat er mogelijk is. Samen bereiden we je voor om met zelfvertrouwen een groepsles binnen te stappen.

 

  • VERIEPING - Misschien doe je al langere tijd yoga en vindt je het leuk om één-op-één dieper in te gaan op verschillende houdingen. Nemen we tijdens een privé les alle tijd om aangepast aan jouw lichaam de houdingen uit te diepen, variaties aan te bieden.

 

  • BURN-OUT - Misschien loop je met klachten als 'burn-out' (of er tegen aan) ervaar je veel stress en klachten als onrustig zijn, slecht slapen, hoge adem, hoofdpijn en wordt er geadviseerd om yoga en/of meditatie te doen.. maar hoe en waar begin je? Wat is de juiste methode voor jou? Ik help je tijdens een privé sessie. Ik leer je tijdens deze les verschillende technieken om de tot ontspanning te komen en te ontdekken wat werkt voor jou.

 

  • FUN - Samen met vriend of vriending, collega, kind of welke geliefde dan ook een les samen. Een beleving is altijd een mooi kado. Samen een yoga les ervaren op de mat of misschien in het aerial doek geeft verbinding een mooie herinnering.

 

De privé sessie kunnen op de mat of in een arieal doek. Zowel op de mat als in het doek kunnen we de actieve, de ontspanne versie of een combinatie van doen.

Kosten voor een privé les op basis van 1 of 2 personen is op de mat 75 euro en in het aerial doek 85 euro voor 75 minuten.

Heb je interesse of vragen nemen gerust contact met me op.

 

 

 

 

YOUTUBE KANAAL YOGA EN PILATES

Tijdens de lockdown heb ik yoga lessen gegeven via zoom, een aantal lessen zijn opgenomen en staan op een verborgen kanaal op YOUTUBE. Deze lessen deel ik graag gratis met jou. Heb je interesse stuur mij een berichtje en ik stuur je de link. Op dit kanaal tref je 26 lessen waaronder ook Pilates lessen gegeven door Debby Swartjes.