YOGA RETRAITE 27, 28 en 29 SEPTEMBER 2024

Een weekend eruit samen met je moeder, dochter, vriendin, zus, collega of liever alleen. Een weekend in een weidse omgeving, met vergezichten over het werelderfgoed De Waddenzee met de magische zonsopkomst en zonsondergang. Deze plek is volop genieten in een mooie omgeving.

Dit weekend verblijven we in de boerderij Zen aan Zee gelegen in het mooie dorpje Paessens in Friesland. Tijdens dit all-inclusive weekend kun je met elkaar genieten van de natuur, yogasessies, wandelingen, heerlijk eten met een Spaans tintje en er zijn fietsen tot je beschikking om de omgeving te ontdekken. Een weekend los van je dagelijkse routines, verantwoordelijkheden en zorgen voor. Een weekend helemaal voor jou of jullie met activiteiten, vrije tijd, ruimte voor mooie gesprekken, lachen, stralen, positieve energie, ontladen en opladen.

VERBLIJF: Boerderij Zen aan Zee, de naam klopt perfect bij wat het is. De in 2020 volledig verbouwde boerderij geeft ruimte, rust en privacy en is gelegen in een mooie groene omgeving op loopafstand van het Wad. De kleinschalige boerderij heeft ruimte voor 13 deelnemers verdeelt over 5 luxe appartementen met beschikking over eigen badkamer met ligbad. Het zijn 2-, 3- of 4- persoonsappartementen. Boek je met elkaar dan word je vanzelfsprekend met elkaar ingedeeld. Kom je alleen? Dan word je met maximaal twee andere deelnemers ingedeeld die ook alleen komen. De kamers bieden voldoende privacy. In de boerderij hebben we een fijne yogazaal tot onze beschikking, waar meerdere yogasessies zullen plaatsvinden. Bij mooi weer kunnen we hiervoor de royale tuin gebruiken.

OMGEVING: De omgeving is weids en biedt rust, een prachtige natuur en fantastische zicht op de zonsopkomsten en het ondergaan van de zon. De omgeving leent zich voor wandelingen en fietstochten in de Hollandse polderlandschappen, over de dijk, langs het Wad of misschien zoek je de gezelligheid van de historische Elfstedenstad Dokkum op of ga je naar het nabij gelegen Nationaal Park Lauwersmeer.

PROGRAMMA: Op vrijdag avond starten we om 17:30 uur met kennismaking en een Restorative yogasessie, gevolgd door een diner met Spaanse tapas gemaakt door onze Spaanse kokkin Jacqueline Valiente Martinez. De volgende ochtend beginnen we de dag met een flowende yogasessie, gevolgd door een brunch en een mooie wandeling in de omgeving. De middag is helemaal voor je of jullie zelf. Eind van de middag staat er een Ademsessie gepland waarin we positieve energie gaan laten stromen. Na de sessie staat de brander klaar om een heerlijke Valenciaanse paella te maken. Met een Spaans drankje in de hand kun je bekijken hoe onze Spaanse kokkin de paella authentiek bereidt, waarna we gaan genieten van deze maaltijd.

De zondag begint met een stilte wandeling naar het Wad. Hier kunnen we in stilte maximaal genieten van hoe de natuur ontwaakt. Bij helder weer kun je Ameland en Schiermonnikoog zien liggen. De stilte, de natuur, het uitzicht, het geluid van de vogels, het is magisch. Bij terugkomst staat de brunch klaar. Hierna is er eigen tijd. De middag eindigen we met een Yin Yogasessie. Het programma sluit om 16:00 uur deze dag.

KOSTEN: € 495,- p.p. inbegrepen 2 overnachtingen in een luxe kamer, yoga- en ademsessies, wandelingen, fietsen en maaltijden en drankjes (er wordt rekening gehouden met dieetwensen).

DEELNAME: Je kunt je inschrijven door te mailen naar edith@eddance.nl, noteer in deze mail je naam, telefoonnummer, geboortedatum, met wie je komt en je eventuele dieetwensen.Heb je vragen of twijfels neem gerust contact op 06-30005897, liefs Edith Blok

Je inschrijving is definitief na betaling en is tot 6 weken voor aanvang kosteloos te annuleren.

Informatie of inschrijven:

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht *